V Olomouci máme pro Vás připravenou novou pobočku v Pavelčákově ulici, kde můžete nakoupit do 4.5. za mimořádně příznivých podmínek a bonusů nové zboží. A zároveň vyprodáváme zásoby prodejny v OC Haná v Kafkově ulici za 50% ceny! Těšíme se na Vaši návštěvu.

Bytový textil a vybavení interiérů pro spokojené bydlení

Set reflexní odrazky

Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Objednací číslo:119880
Popis produktu
Naše cena:

49 Kč/ks (s DPH)
49 Kč/ks (s DPH) 33 Kč/ks (s DPH)
27.27 Kč/ks ( bez DPH)

Ušetříte: 16 Kč (33%)

Počet:
ks
Cena celkem
0
 Kč
(s DPH)

Jsme stálice na českém trhu.

Objednané zboží si můžete vyzvednout na jedné z našich prodejen.

Staráme se o Vaše pohodlí.

Rada odborníka
+420 725 484 847 (Po–Pá 7:00-15:30)

Popis produktu

Představujeme vám Set reflexních odrazek – spolehlivého pomocníka, který zvýší vaši bezpečnost při jakékoliv noční či šeré aktivitě. Ať už jste vášnivý běžec, cyklista, nebo jen rádi večer vyvenčíte psa, tento set vám zaručí, že budete vždy viditelní a bezpeční.
Naše sety jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují vynikající odrazivost a dlouhou životnost. Samonavíjecí pásek snadno připevníte na jakoukoliv část oblečení nebo doplňků, a to bez potřeby dalších úprav nebo nástrojů. Reflexní přívěsky jsou navrženy tak, aby byly nejen funkční, ale také stylové, což vám umožní je nosit s sebou každý den.
Proč si vybrat náš Set reflexních odrazek?

Zlepšení viditelnosti: Zůstaňte viditelní i v těch nejméně příznivých světelných podmínkách. Naše reflexní materiály zajišťují, že budete vždy viditelní pro ostatní účastníky provozu.


Univerzální použití: Ať už potřebujete zvýšit svoji viditelnost při běhu, jízdě na kole, nebo jen při večerní procházce, náš set je ideální pro všechny tyto aktivity.


Snadná aplikace: Samonavíjecí pásek umožňuje rychlé a jednoduché připevnění k jakémukoliv druhu oblečení nebo doplňků.


Dlouhodobá odolnost: Vysoce kvalitní materiály zajišťují, že odrazky vydrží nepoškozené dlouhou dobu, i při pravidelném používání.


Stylový design: Nejenže zvýšíte svoji bezpečnost, ale díky modernímu designu reflexních prvků budete vypadat skvěle.


Nečekejte, až se dostanete do nebezpečné situace. S naším Setem reflexních odrazek budete vždy připraveni a bezpeční. Objednejte si ještě dnes a ujistěte se, že vaše noční dobrodružství budou vždy bezpečná!

Značka: Vesna
Kategorie: Doplňky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Dětské: Ano
Podobné kategorie: Galanterie
Látkové pleny

Dotaz k produktu

S tímto produktem souvisí

Pohlídejte si všechny novinky i ty největší slevy