V Olomouci máme pro Vás připravenou novou pobočku v Pavelčákově ulici, kde můžete nakoupit do 4.5. za mimořádně příznivých podmínek a bonusů nové zboží. A zároveň vyprodáváme zásoby prodejny v OC Haná v Kafkově ulici za 50% ceny! Těšíme se na Vaši návštěvu.

Bytový textil a vybavení interiérů pro spokojené bydlení

Kusový koberec Royal 4810 Brown

Dostupnost: do 15 dní
Objednací číslo:M313081
Rozměry:80x250
Popis produktu
Naše cena:

1 399 Kč (s DPH) 1 399 Kč (s DPH)
1 156.20 Kč ( bez DPH)

Počet:
ks
Cena celkem
0
 Kč
(s DPH)

Jsme  rádi, že jste s námi  
 již od roku 1960!

Můžete si vyzvednout zboží na jedné
50 prodejen

Staráme se
o Vaše pohodlí.

Rada odborníka
+420 602 718 428 (Po–Pá 8:00-16:00)

Popis produktu

Zajímavý koberec, který má na pozadí různobarevné proužky a ty jsou překryté nepravidelnými krémovými křivkami. Hodí se do každé moderní domácnosti a nejlépe se bude vyjímat v ložnici nebo obývacím pokoji. Je totiž měkký a příjemný na dotek, což ocení především Vaše chodidla.

Moderní koberce ROYAL od značky Ayyildiz Vás zaujmou povedenými vzory ve vintage stylu v přírodních odstínech bílé, béžové, hnědé a modré. Jsou vyrobeny z polypropylenu heatset frisé, což je syntetický materiál, který se vyznačuje odolností a snadnou údržbou i pomocí chemických přípravků. Díky metodě heatset jsou příjemné na dotek a dobře si drží barvy. Metoda frisé pak znamená, že jsou do sebe vlákna zakroucena, což ještě zvyšuje odolnost. Středně vysoký střižený vlas přidává na komfortu a koberce se nejlépe hodí do obývacího pokoje nebo ložnice, avšak obstojí i v zatěžovanějších místnostech. Rubová strana je tvořena jutou, koberce jsou obšité po delších stranách a mají antistatickou úpravu.

Ayyildiz koberce

Poznejte koberce Ayyildiz

Turecká reklama výrobce Ayyildiz



Ayyildiz Teppiche je německo-turecký výrobce koberců. Firma byla založena v roce 2005 a od té doby se soustředí na strojovou výrobu koberců střední třídy, tvořených především syntetickými materiály. Firma sídlí v Německu, kde také probíhá návrh nových designů, výroba je však soustředěna spíše do tureckých hal, kde s ní mají dlouholeté zkušenosti. Díky perfektnímu poměru kvalita/cena a moderním designům jsou koberce tohoto výrobce velmi žádané na středoevropském trhu.

stáhnout pdf katalog Katalog Ayyildiz v PDF (vše dovezeme do 3 týdnů)

Webové stránky výrobce Ayyildiz. Zobrazit koberce Ayyildiz.

Značka: Hans Home
Dostupnost: do 15 dní
Rozměry: 80x250
Materiál: Syntetický (umělý)
Barva: hnědá
Tvar: obdélník
Rozměr koberce (cm): 80x150 | 80x250
Celková váha: 2000 g/m2
Specifikace materiálu: Polypropylen Heatset
Způsob výroby: Strojně dělaný
Podobné kategorie: Koberce metráž
Rohože a čistící zóny
Kobercové čtverce

Dotaz k produktu

S tímto produktem souvisí

Pohlídejte si všechny novinky i ty největší slevy