V Olomouci máme pro Vás připravenou novou pobočku v Pavelčákově ulici, kde můžete nakoupit do 4.5. za mimořádně příznivých podmínek a bonusů nové zboží. A zároveň vyprodáváme zásoby prodejny v OC Haná v Kafkově ulici za 50% ceny! Těšíme se na Vaši návštěvu.

Bytový textil a vybavení interiérů pro spokojené bydlení

Kusový koberec Beta 1120 pink

Dostupnost: do 10 dnů
Skladem:
-
Objednací číslo:
-
Popis produktu
Naše cena:

849 Kč (s DPH) 849 Kč (s DPH)
701.65 Kč ( bez DPH)

Rozměr koberce (cm)
Zadejte množství
Počet:
ks
Cena celkem
0
 Kč
(s DPH)
Rada odborníka
+420 602 718 428 (Po–Pá 8:00-16:00)

Popis produktu

Šedý kusový koberec s růžovými prvky, který se nejvíce bude vyjímat zejména v modernějším interiéru. Hledáte-li vzhledově atraktivní koberec za dobrou cenu, který navíc nabízí i řadu praktických vlastností, pak pro Vás bude koberec Beta 1120 skvělou volbou. Koberec se vyrábí ze 100% frisé polypropylenu, který stojí za vyšší pevností i příjemností na dotek. Koberec je antistatický a obšitý na delších stranách.

Kusové koberce řady Beta vyrábí výrobce Ayyildiz přímo v Turecku. Tyto koberce jsou tvořené 100% frisé polypropylenem, který jim propůjčuje zvýšenou pevnost a příjemnost na dotek. Koberce vynikají svými geometrickými vzory, díky kterým se hodí do všech moderních interiérů. Mezi jejich přednosti dále patří snadnější údržba díky krátkému vlasu, antistatický povrch či obšití na delších stranách. Dostupné jsou v několika vzorech a velikostech.

Ayyildiz koberce

Poznejte koberce Ayyildiz

Turecká reklama výrobce Ayyildiz



Ayyildiz Teppiche je německo-turecký výrobce koberců. Firma byla založena v roce 2005 a od té doby se soustředí na strojovou výrobu koberců střední třídy, tvořených především syntetickými materiály. Firma sídlí v Německu, kde také probíhá návrh nových designů, výroba je však soustředěna spíše do tureckých hal, kde s ní mají dlouholeté zkušenosti. Díky perfektnímu poměru kvalita/cena a moderním designům jsou koberce tohoto výrobce velmi žádané na středoevropském trhu.

stáhnout pdf katalog Katalog Ayyildiz v PDF (vše dovezeme do 3 týdnů)

Webové stránky výrobce Ayyildiz. Zobrazit koberce Ayyildiz.

Značka: Hans Home
Dostupnost: do 10 dnů
Materiál: Syntetický (umělý)
Barva: růžová
Tvar: obdélník
Vzor: moderní
Záruka: 3 roky (prodloužená zdarma)
Rozměr koberce (cm): 80x150 | 120x170 | 200x290 | 160x230
Celková váha: 2300 g/m2
Specifikace materiálu: Polypropylen Frisé
Způsob výroby: Strojně dělaný
Podobné kategorie: Koberce metráž
Rohože a čistící zóny
Kobercové čtverce

Dotaz k produktu

S tímto produktem souvisí

Pohlídejte si všechny novinky i ty největší slevy